Bemutatkozás

"We dream and create new spaces and design!"

Gyerekkorom óta látványtervekben, enteriőrökben gondolkodom. Pályaválasztáskor egyértelműnek tűnt, hogy hol kamatoztathatom ezt a képességemet: Építészként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnök Karán 2004-ben. Ezt követően 14 évig elsősorban kereskedelmi üzletek belsőépítészeti tervezésével és a kivitelezés projekt menedzsmentjével foglalkoztam.

2018-ban alapítottam meg a Fantidor Design belsőépítészeti stúdiót, ahol munkatársaimmal közösen azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek olyan minőségi és kreatív belsőépítészeti tereket hozzunk létre, ahol élmény élniük, dolgozniuk. A tervezést megelőzően ehhez sokrétű információt gyűjtünk megrendelőinktől: A számszerűsíthető adatok és igények beazonosítása mellett időt szánunk arra is, hogy megismerjük azoknak az embereknek a személyiségét, ízlését, akik a felhasználói lesznek az általunk megálmodott tereknek.

Képanyag és vázlatterv segítségével közelítünk a minden szempontot figyelembe vevő ideális tervezési koncepcióhoz. Ahogy kialakul az elképzelt enteriőr, részletes kiviteli tervet, dokumentációt, látványtervet készítünk. Ha pedig a megvalósításra kerül sor, kivitelezői csapatunk áll ügyfeleink rendelkezésére, illetve projektmenedzserként levezényeljük a munkafolyamatokat egészen a kulcsok átadásáig.

Portfóliónkban megtalálhatóak kereskedelmi üzletek, kávézók, éttermek, magánlakások, szállodák, irodák, családi házak.

Céges bemutatkozó: PowerPoint / PDF


Publikációk